Previsió
Metereològica

Data i hora oficials:
06:45 - 15/08/2020

Ajuntament de Saldes

Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

Pedraforca Actiu

Plaça Pedraforca s/n (Oficina de Turisme)

Pedraforca Actiu va nèixer com uLo Pedraforca Actiuna associació sense ànim de lucre (Associació Cultural de les Valls del Pedraforca) i actualment és una plataforma dirigida a l'organització d'activitats diverses depenent de l'Ajuntament de Saldes però conservant els mateixos principis originals.

Pedraforca Actiu com a plataforma actual organitzadora d'activitats continua regint-se pels mateixos principis originals del que va ser l'associació i és independent de l'ajuntament que li dona cobertura legal i posa a disposició les instal·lacions i mitjans necessaris per al desenvolupament i gestió de les activitats programades en assemblea. En cap cas rep subvencions ni diners per part de cap consistori o organisme públic.

Pedraforca Actiu està format actualment pels ajuntaments de Saldes, Vallcebre, Gósol i el Parc Natural de Cadí-Moixeró i bona part dels establiments turístics d'aquests municipis i alguns d'altres. Com a tal, la plataforma és oberta a tothom i s'autogestiona amb les quotes aportades anualment pels seus associats. Els diners recaudats es destinen exclusivament a la contractació d'activitats i, quan en sobren, es destinen a obres i/o actuacions que siguin d'interès per al territori.

Part de la gestió de Pedraforca Actiu es desenvolupa des de l'oficina d'Informació i Turisme de Saldes mitjançant el seu personal i amb la col·laboració de la resta d'associats.

Activitats a les Valls del Pedraforca
Tel. 93 825 80 46
Saldes
CP: 08697
a/e: info@pedraforcactiu.com
http://www.pedraforcactiu.com

Contingut del web relacionat

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 04/09/2015 - 17:35:23

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bùstia de correu? Apunta't-hi

Ajuntament de Saldes

CIF: P0818900C

Plaça Pedraforca, s/n

93 825 80 05

E-Mail: saldes@diba.cat

Amb la col·laboració de