Previsió
Metereològica

Data i hora oficials:
05:07 - 23/05/2018

Ajuntament de Saldes

Parc Natural del Cadí-Moixeró
Paratge Natural Interès Nacional del Massís del Pedraforca
Parc Aventura Pedraforca
Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

24 hores sòniques a L’Espà: un viatge i una experiència artística de comunió i d’aprenentatge.

30-05-2016

24 hores sòniques a L’Espà: un viatge i una experiència artística de comunió i d’aprenentatge.

A Capdevila, una antiga masia del nucli de L’Espà (Saldes), utilitzant espais interiors i exteriors, el cap de setmana del 21 i 22 de maig es van dur a terme les “24 hores sòniques IV”, una indescriptible “performance” creativa oberta a totes les disciplines artístiques.

L’acte, que fou organitzat pel músic Marc Egea, el rapsode Oriol Sauleda i l’artista plàstica Lali Pantone, consistí en una proposta artística de 24 hores ininterrompudes en què tothom era convidat a participar de manera interactiva durant el temps que volgués, recitant, fent música, ballant, dibuixant... amb l’única condició de fer-ho amb convicció.

Sense llistes, inscripcions ni requisits previs, l’activitat va acollir un centenar de persones, moltes de les quals no van resistir l’impuls d’incorporar-s´hi activament, endinsant-se en el magma creatiu que des de les 12 del dissabte fins a les 12 del diumenge sorgí i es consolidà, acompanyant l’Oriol i el Marc, que sense interrupció varen conduir l’acció.

 Aquesta ha estat la quarta vegada que s’han realitzat les “24 hores sòniques”. Anteriorment, a partir del 2012, s’havien situat al Museu de Pintura de Sant Pol de Mar, a la nau Côclea de Camallera i a la Casa de la Paraula de Santa Coloma de Farners. L’acció va néixer com una protesta pacífica i constructiva envers les actituds poc afortunades, passives o negatives davant la crisi econòmica i de valors, tot reivindicant l’art i l’esforç enfront de les circumstàncies adverses.

 

 

Localització:
Cultura, Patrimoni Històric i Esports
Imatges
24h Sòniques
Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bùstia de correu? Apunta't-hi

Ajuntament de Saldes

CIF: P0818900C

Plaça Pedraforca, s/n

93 825 80 05

E-Mail: saldes@diba.cat

Amb la col·laboració de