Previsió
Metereològica

Data i hora oficials:
06:47 - 05/12/2021

Ajuntament de Saldes

Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

CONVOCATORIA LICITACIÓ PER L'ADJUDICACIÓ EN ARRENDAMENT DELS HABITATGES MUNICIPALS

Data de l'anunci 11-11-2021

Saldes és en l'actualitat un municipi on majoritàriament els habitatges disponibles estan ocupats temporalment, com a segones residències i és molt escàs el mercat de pisos de lloguer per residència permanent al poble. Aquesta particularitat també repercuteix en el preu del lloguer que degut a la poca oferta, és cada cop més elevat. Aixó fa que moltes persones que treballen al municipi hagin de recórrer cada dia una bona quantitat de quilòmetres per arribar al lloc de treball i també dificulta l'accés a persones emprenedores que voldrien establir al municipi.

Per atendre aquesta necessitats, i incidir sobre el mercat residencial de Saldes, l'Ajuntament de Saldes ha pres diverses mesures, entre les quals constituir un parc d'habitatge públic. Per això està executant un pla de rehabilitació d'habitatges municipals per tal que compleixin les normes d'habitabilitat i poder-los posar en lloguer públic.

Aquest parc d'habitatges públic té com a objectiu principal l'allotjament de les persones que necessiten accedir a un habitatge amb caràcter temporal i és per això que s'ofereixen en règim de lloguer.

 

Es comunica a totes les persones que puguin estar interessdes, que s'han publicat les bases reguladores del procediment, els criteris d'adjudicació i el model de sol·licitud a la Plataforma de Contractació Pública (https://contractaciopublica.gencat.cat) i a la web de l'Ajuntament de Saldes (www.saldes.cat).

El termini per presentar sol·licituds finalitzarà el 17 de desembre de 2021.

Per aclarir dubtes i preguntes que poden tenir les persones interassades, es convoca una reunió informativa el DIMARTS 16 DE NOVEMBRE DE 2021 a les 20:00h a l'Ajuntament de Saldes

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bùstia de correu? Apunta't-hi

Ajuntament de Saldes

CIF: P0818900C

Plaça Pedraforca, s/n

93 825 80 05

E-Mail: saldes@diba.cat

Amb la col·laboració de