Previsió
Metereològica

Data i hora oficials:
06:09 - 05/12/2021

Ajuntament de Saldes

Saldes al Facebook
Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

El Bibliobús Pedraforca reprèn el servei el dia 25 de juny.

25-06-2020

El bibliobús Pedraforca reprèn el servei el dia 25 de juny. Els horaris i les rutes s'han hagut de reajustar temporalment d'acord amb el procés de desconfinament i s'ha reduït l'horari d'atenció al públic sense modificar la freqüència de pas, tot i que en algun cas s'ha hagut de canviar el dia de la setmana.

El bibiobús Pedraforca tornarà a Saldes

els DIMECRES de 16:00h a 17:00h els dies 1, 15 i 29 de juliol i 9 i 23 de setembre.

Des del bibliobús i des de la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona en farem difusió a través dels diferents canals virtuals, xarxes socials, app Xbm, pàgina web (https://bibliotecavirtual.diba.cat/bibliobusos).

Us fem saber també que els serveis per aquest període són el préstec i la devolució de documents, la informació bibliogràfica i la informació general. En aquests moments els usuaris no podran accedir a l'interior del vehicle, i és per això que l'atenció a l'usuari es durà a terme a l'exterior del bibliobús, respectant en tot moment les mesures higièniques i sanitàries recomanades.

Per tal de facilitar l'accés a la lectura, el bibliobús promourà la petició prèvia de documents per diferents canals: a través del formulari Connecta, el correu electrònic o el telèfon (609 196 401).

Esperem que la represa del servei de bibliobús tingui una bona acollida i que ben aviat es puguin anar restablint els horaris i els serveis habituals.

 

Localització:
Bibliobús Pedraforca
Imatges
Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bùstia de correu? Apunta't-hi

Ajuntament de Saldes

CIF: P0818900C

Plaça Pedraforca, s/n

93 825 80 05

E-Mail: saldes@diba.cat

Amb la col·laboració de