Previsió
Metereològica

Data i hora oficials:
20:46 - 18/01/2022

Ajuntament de Saldes

Saldes al Facebook
Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

El Consell introdueix millores al transport a demanda, a partir del 1 d’agost

31-07-2019

Les Valls del Pedraforca i del Llobregat també tindran Servei de Transport a Demanda durant els caps de setmana i festius. A més a més del servei dels dies laborables que ja enllaça els municipis de l'Alt Berguedà amb Bagà i Guardiola de Berguedà, s'hi afegeix un servei de caps de setmana, reinvidicat pels municipis i especialment enfocat a donar resposta a la demanda de mobilitat els festius.

Una línia unirà Tuixent, Gósol, Saldes i Vallcebre amb Guardiola de Berguedà. Una segona línia unirà Castell de n'Hug, La Pobla de Lillet amb Guardiola de Berguedà. I Gisclareny també quedarà unit amb Bagà durant els festius i els caps de setmana.

Per poder utilitzar el servei s'ha de fer reserva prèvia .  Es poden reservar viatges des del mateix 1 d'agost, trucant o per missatge de WhatsApp al 683 38 82 85. La reserva s'ha de fer almenys amb un dia d'antelació i l'horari d'atenció és de dilluns a divendres de 8 a 17h i els caps de setmana i festius de 9 a 14h.

A més a més d'aquesta millora, també s'amplien amb més horaris i més parades algunes línies regulars del Servei de Transport a la Demanda. Les línies que arriben a Berga des del nord, també tindran parada a l'hospital Sant Bernabé  i a la Plaça Viladomat. I s'amplen les línies de Santa Maria de Merlès i Sagàs, amb noves parades a l'Hostal Sant Cristòfol i Ca la Mestra.

Més informació: www.berguedà.cat/transportademanda

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bùstia de correu? Apunta't-hi

Ajuntament de Saldes

CIF: P0818900C

Plaça Pedraforca, s/n

93 825 80 05

E-Mail: saldes@diba.cat

Amb la col·laboració de