Previsió
Metereològica

Data i hora oficials:
19:40 - 18/01/2022

Ajuntament de Saldes

Saldes al Facebook
Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

Mesures que han de complir les explotacions avícoles davant la situació de risc d’introducció de la IAAP

23-12-2020

Aquest hivern, el retorn de les aus migratòries a zones més càlides, es troba associada a la dispersió del virus de la grip aviària d'alta patogenicitat (IAAP). Durant els darrers mesos, s'han anat declarant diferents focus d'IAAP a l'est d'Europa, Alemanya, Holanda, Regne Unit, Irlanda i Dinamarca, ...

El 7 de desembre, es va notificar el primer focus d'IAAP en aus de coral  a França, concretament al departament de Les Landes. D'aleshores ençà, s'han declarat altres tres focus als departaments de Les Landes, Vendée i Deux-Sevres.

Considrant l'elevat risc d'introducció del virus de la IAAP al nostre territori, valorant l'evolució de la situació de la malatia a Europa i sobretot per la proximitat dels focus en aus de corral declarats a França, el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya ha tramès una nota informativa sobre les mesures que han de complir totes les explotacions avícoles davant la situació de risc d'introducció de la IAAP a Catalunya.

Nota Informativa sobre les mesures que han de complir les explotacions avícoles davant la situació de risc d'introducció de la IAAP

Us informem que les explotacions avícoles per a autoconsum són activitats que obligatòriament s'han d'inscruire al Registre d'explotacons ramaderes de Catalunya.

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació simplifica el procediment de registre de les explotacoins avícoles d'autoconsum.

Fem difusió del tríptic informatiu "La cria d'aus per a autoconsum a Catalunya".

Per més informació podeu consultar l'enllaç següent del departament d'Agricutura de la Generalitat de Catalunya on trobareu tota la informació i els tràmits a seguir.

http://agricultura.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/La-cria-daus-per-a-autoconsum-a-Catalunya

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bùstia de correu? Apunta't-hi

Ajuntament de Saldes

CIF: P0818900C

Plaça Pedraforca, s/n

93 825 80 05

E-Mail: saldes@diba.cat

Amb la col·laboració de