Previsió
Metereològica

Data i hora oficials:
06:31 - 05/12/2021

Ajuntament de Saldes

Saldes al Facebook
Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

REDUCCIÓ DEL 50% DE LA TARIFA DEL CÀNON DE L'AIGUA

06-04-2020

Volem informar-vos que, atenent les necessitats de les famílies en aquesta situació de crisi, el Govern de la Generalitat ha decidit, a través de l'Agència Catalana de l'Aigua, aplicar una reducció del 50% del cànon de l'aigua, amb caràcter universal, per a tots els usuaris domèstics durant els mesos d'abril i maig.

Aquesta mesura també l'hem fet efectiva al món empresarial, aplicant una reducció del 50 % del cànon que paguen les empreses i la resta d'activitats. SOREA incorporà les bonificacions, automàticament, als rebuts de l'aigua dels mesos d'abril i de maig. D'aquesta manera, ni els veïns ni veïnes del poble, ni les empreses no hauran de fer cap gestió addicional.

 

Així mateix, i per als col·lectius més vulnerables que ja avui s'estan beneficiant del cànon social zero en el primer tram (o aquells que hi puguin entrar a partir d'aquesta nova crisi provacada pel virus COVID-19),s'amplia la gratuïtat del cànon social la resta de trams en cas que el seu consum se situï sobre del primer tram. Més de 50.000 famílies es beneficien actualment del cànon social.

Entenem que es tracta de mesures d'ajut social i d'atenció per a les famílies en aquests moments de dificultat, i un suport a les empreses per tal ajudar a garantir l'activitat econòmica.

A fi que se'n puguin beneficiar totes les famílies que compleixin els requisits per demanar el cànon social o les bonificacións d'ampliació de trams, podeu consultar la informació en aquest enllaç: http://aca.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Tarifa-social-del-canon-de-laigua

 

Documents:
Ban reducció Cànon Aigua (PDF 268kB)
Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bùstia de correu? Apunta't-hi

Ajuntament de Saldes

CIF: P0818900C

Plaça Pedraforca, s/n

93 825 80 05

E-Mail: saldes@diba.cat

Amb la col·laboració de