Protocol d’abordatge integral de les violències masclistes

Dimarts, 31 d'octubre de 2023 a les 00:00

Des de l'Ajuntament de Saldes ens comprometem a combatre la violència de genère i propocionar recursos per a les persones afectades.

 

En aquest enllaç trobeu el Protocol d’abordatge integral de les violències masclistes del Berguedà que el Consell Comarcal del Berguedà va posar a disposició pública. Aquest document inclou informació crucial i procediments per afrontar aquesta problemàtica, així com números de telèfon i especialistes del Consell Comarcal amb qui es pot contactar per rebre ajuda i suport.

A la pàgina web de l’Institut Català de les Dones també es troba un seguit de documents divulgatius amb recomanacions, serveis i noves ajudes per fer front a la violència masclista, ja siguis directament una dona que travessa una situació de violència masclista, una persona del seu entorn més immediat o una persona professional del circuit d’abordatge de les violències masclistes.

Pel que fa a les víctimes de violència masclista, hi ha recomanacions específiques en diferents situacions al web de dones.gencat.cat

Més informació a: dones.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/Recomancions

 

Agraïm la vostra col·laboració per difondre aquesta informació. La prevenció és responsabilitat de tots!

Darrera actualització: 31.10.2023 | 13:46