Salutació de l'Alcalde

Estimats veïns i veïnes de Saldes,

Vaig néixer el 17 de febrer de 1966, he tingut la sort de créixer entre Berga i Saldes com a ciutadana que ha viscut gran part de la vida entre aquestes muntanyes, estic profundament preocupada per la conservació del medi ambient i el desenvolupament sostenible de Saldes.
M'agradaria treballar de la mà amb tots vosaltres per aconseguir un poble més verd i respectuós amb el nostre entorn, amb l'objectiu de garantir un futur millor per a les generacions que vindran.

La meva trajectòria professional ha estat centrada en l'àmbit empresarial. Tinc estudis universitaris en la branca d'Empresarials, amb una extensa experiència en la comptabilitat i gestió d'empreses, amb més de 31 anys d'experiència professional. 

En aquest punt de la meva vida, el meu cor m'ha portat cap a un nou repte, un propòsit més gran: servir al poble de Saldes com a la vostra Alcaldessa. Estic totalment compromesa a fer de Saldes un lloc on les nostres famílies prosperin, on les nostres tradicions i patrimoni siguin preservats, i on el desenvolupament sostenible sigui una prioritat.

 M'encanta gaudir de la natura que ens envolta, per això, molt sovint em trobeu caminant per les muntanyes de la nostra vall,  és una activitat que em revitalitza.

Amb els millors desitjos,

Dolors Jiménez Rodriguez

Darrera actualització: 30.10.2023 | 17:35
Darrera actualització: 30.10.2023 | 17:35