Mirador de Gresolet

Conjunt de balcons construïts damunt d'una cinglera a la falda del Pedraforca des dels quals es pot gaudir d'un impressionat panorama que va des de la cara nord del Pollegó Superior del Pedraforca fins a la Serra d'Ensija passant pel sector oriental de la serra del Cadí (Comabona).

El seu nom prové del fet que des d'aquesta cinglera es domina completament la vall de Gresolet. També és conegut erròniament com a "Mirador del Pedraforca" a causa de la seva situació geogràfica a la falda de la muntanya i d'una senyalització equivocada en un tram de la carretera d'accés.

Cal destacar que des d'aquest punt s'inicia l'accés al refugi Lluís Estasen, punt de partida per a l'ascensió del Pedraforca per la seva via normal i centre neuràlgic d'accés a les moltes vies d'escalada existents en aquest massís.

S'accedeix per la carretera B-400 en direcció a Gósol trencant a la dreta en la senyalització del Refugi Lluís Estasen (PK. 17,1). Zona d'aparcament a sobre del Mirador al que s'accedeix per unes escales.

A peu des de Saldes una hora aproximadament.

Recentment, l'accés ha estat adaptat per a persones amb mobilitat reduïda:

Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 09.04.2021 | 11:54